Cjenik naših usluga

Pisani tekstovi

Cijena usluge prevođenja pisanih tekstova ovisi o njegovom opsegu, vrsti te hitnosti. Svaki tekst se obračunava po tzv. kartici teksta koja iznosi 1500 znakova prevedenog teksta zajedno s razmacima.

Vrsta teksta ovisi o stručnosti teksta, tj. koliko tekst sadrži stručne terminologije. Za stručnije tekstove je potrebno dodatno vrijeme i znanje kako bi se terminologija što točnije prevela.

Povećanje cijene ovisi i o hitnosti, kao i da li je potrebno raditi prijevode tokom blagdana i vikenda.

Za konkretne cijene slobodno pošaljite tekst na uvid kako bi Vam mogli poslati ponudu.

Usmeni prijevodi

Cijene usmenog prijevoda mogu varirati zbog niza faktora među kojima su: težina prijevoda, trajanje, situacija, stručnost i formalnost te da li je moguća priprema. Za konkretne cijene nam se javite putem e-maila ili telefona.

Poduke japanskog jezika

Sve poduke se rade jedan na jedan te su moguće i preko interneta (Skype call-ova i slično). Cijena se računa po jednom školskom satu (45 minuta), te iznosi 80 kuna. Također, u slučaju da želite imati poduke u Vašem domu, cijena po školskom satu iznosi 100 kuna.   

Zatražite našu ponudu već danas!

Jeste li spremni za nove izazove i učenje japanskog jezika ili Vam treba prijevod s jednog stranog jezika na drugi? Mi smo tu da Vam olakšamo i učinimo učenje zanimljivijim i učinkovitijim. Naša stručnost i predanost svakom klijentu je glavna vodilja našeg poslovanja.

NAŠE USLUGEKONTAKT S NAMA

Email

Pošaljite nam svoj upit

Kontakt podaci

j

Podaci tvrtke

TNT, obrt za poduke i prevođenje, vl. Marko Miličić
OIB: 21168393036

Lokacija

Podbrežje XI 16a, 10 000 Zagreb

Kontakt broj

+385 91 1302 920

Email Adresa

info@tntpoduke.hr